Arbeidsrecht

Pro deo advocaat almereU bent u opzoek naar een advocaat die gespecialiseerd is op het gebied van arbeidsrecht en dat in de regio van Almere? Dan bent u hier aan het juiste adres. Als werknemer of werkgever bent u namelijk vaak niet op de hoogte, wat natuurlijk geheel logisch is gezien de complexe situaties die kunnen ontstaan. Arbeidsrecht treft alle regels aan wat draait om het dienstverband van een werknemer bij een werkgever. Bekende onderwerpen van het arbeidsrecht zijn onder andere:

  • Arbeidsovereenkomst en de CAO
  • Contracten
  • Loon
  • Pensioen
  • Gelijke behandeling

Als ondernemer wilt u zich het liefst alleen bezig houden met het ondernemen. Als u een hovenier bent wilt u zich bezig houden met de tuinen en een groenteman wil zich bezighouden met de verkoop van groentes en fruit. Toch komen er meer zaken bij kijken en zult u ook rekening moeten houden met de rechten en plichten die u als ondernemer heeft.  Een goede oplossing hiervoor is door het inschakelen van een specialist die u op weg helpt met de juiste rechten.

Neem contact op met de arbeidsrecht advocaat in Almere

Zoekt u een advocatenkantoor dat hierin gespecialiseerd is en u direct kan helpen met uw kwestie? Neem dan vrijblijvend contact op met Advocaatalmere.net U kunt zowel telefonisch contact opnemen als per email. Ook kunt u uiteraard langs komen op onze vestiging, de koffie staat altijd klaar!

Overige rechtsgebieden

Ook voor andere rechtsgebieden kunt u terecht bij advocaatalmere.net, onze medewerkers zijn gespecialiseerd per rechtsgebied. Of u nou te maken krijgt met arbeidsrecht of met huurrecht, wij hebben een specialist in dienst die u in de omgeving van Almere verder kan helpen. Mocht u in zo’n situatie belanden dan raden wij aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.