Tarieven

De advocaat in Almere is er van overtuigt dat iedereen recht heeft op rechtsbijstand, onafhankelijk van status of inkomen. Daarom streven wij naar een betaalbare, maar ook optimale rechtsbijstand. Ons team werkt voor u op basis van gefinancierde rechtsbijstand, een eerlijk uurtarief of een afgesproken totaalprijs.
Ook is het mogelijk om eenmalig een adviesgesprek bij ons aan te vragen. Als u twijfelt of de advocaat in Almere u verder kan helpen, dan kan dit kosteloos en vrijblijvend voorgelegd worden bij ons kantoor.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Als u een laag inkomen heeft dan kan een deel van de kosten vergoed worden door de overheid. U betaald dan slechts een gedeelte van de kosten. Hoeveel dit precies is, is afhankelijk van uw inkomen. Hier kunt u meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand lezen.

Uurtarief

Onze advocaten kunnen ook werken volgens een vast uur tarief. Het uur tarief dat wij hanteren is €XX inclusief btw. Wij brengen geen extra kantoorkosten in rekening.

Vaste prijzen

Er zijn een aantal procedures waarmee wij een vaste prijs mee kunnen afspreken. Bij een vaste prijs komt u niet voor verassingen te staan en weet u van te voren waar u aan toe bent. Als u wilt weten of u hiervoor in aanmerking komt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Eenmalig adviesgesprek

Wilt u advies op een bepaald rechtsgebied? Dan kunt u een adviesgesprek aanvragen. In dit gesprek krijgt u antwoord op al u vragen en weet u welke mogelijkheden zijn om het op juridische wijze op te lossen.

Overige kosten

Bij juridische conflicten kunnen er nog andere kosten in rekening worden gebracht. Denk hierbij aan de kosten voor griffierechten, deurwaarderskosten of kosten voor een deskundigen. Deze kosten worden vooraf met u doorgenomen.