Over ons

Het belang van onze cliënten staat bij ons altijd voorop. Advocaatalmere.net bestaat uit een team deskundige advocaten met ieder een eigen gespecialiseerd rechtsgebied. Onze kernwaarden bestaan uit een eerlijke en snelle aanpak waar uw belangen voor op staat. Hiermee gaan wij altijd uit van het hoogst haalbare resultaat.

Bij ons komt u niet voor verassingen te staan, neem gerust contact met ons op per email of kom langs op de vestiging. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, voordat wij daadwerkelijk voor u aan de slag gaan krijgt u van ons een prijsindicatie. Pas met uw goedkeuring gaan wij aan het werk.

Openingstijden en locatie Advocaat Almere

[wpseo_opening_hours ]

[wpseo_map width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″]

Persoonlijke houding

Kenmerkend voor Advocaatalmere.net is onze persoonlijke houding naar de cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt geen nummer is, maar persoonlijk behandelt wordt.  Onze advocaten begrijpen als geen ander dat een rechtszaak of juridisch conflict een vervelende situatie is. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk door dit proces heen te leiden. Veel van onze cliënten beschrijven dit als erg prettig.

Tijdens het eerste contact zult u de persoonlijke sfeer binnen ons bedrijf merkbaar voelen. Neem daarom vandaag nog contact op. Stuur ons een email of bel naar ons telefoonnummer voor een vrijblijvende afspraak.

Tarieven advocaatalmere.net

De tarieven die wij hanteren zullen altijd van te voren worden vermeld. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. Wat wel zo handig is tijdens de onzekere tijd van een juridisch conflict. Ook voor mensen die niet de financiële middelen hebben voor een advocaat kunnen bij ons terecht. Wij zijn van mening dat iedereen het recht heeft op een advocaat. Daarom werken wij ook op basis van de gefinancierde rechtsbijstand.

Kom bij ons langs

Kom bij ons langs zodat wij u meer kunnen toelichten over ons bedrijf en onze werkwijze. Daarnaast geven wij u meer informatie over het rechtsgebied waar u te maken mee heeft. Neem contact met ons op om de vervolgstappen van het juridische proces te bespreken.

Werken bij ons

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in Almere? Wellicht ben jij degene die ons team komt versterken. bekijk onze vacatures pagina bij interesse.